KOTI KUNTOON

Apunasi, mukanasi ja tukenasi, kun haluat raivata uusiksi koko kotisi tai vain esimerkiksi vaatekaapit. Sinun toiveidesi mukaisesti käydään läpi vaatteesi ja tavarasi, karsitaan tarpeettomat pois ja järjestetään jäljellejääneet loogisesti sekä toimivasti, arkea sujuvoittamaan. Huomioithan, että ammattijärjestäjänä en poista tai hävitä mitään, vaan poistoista päätät itse. Tästä syystä läsnäoloa velvoitetaan alkukartoituksen sekä karsimisen ajaksi. Poistetut tavarat hävitetään asianmukaisesti lajittelemalla ja kierrättämällä. 

PAPERIT

Yksityisille ja yrityksille.

Onko haaveissa toimiva arkistointijärjestelmä tärkeille papereille esim. laskuille, sopimuksille tai vakuutustiedoille.

Käydään tämän projektin pariin yhdessä ja helpotetaan tärkeiden papereiden löytymistä. Samalla katsotaan, että tärkeät paperit jäävät säilöön ja turhat hävitetään asianmukaisesti. Luodaan Sinulle toimiva ja looginen arkistointijärjestelmä.

MUUTTOAPU PALVELU

Tarvitsetpa kokonaisvaltaista muuttoapua kotiisi, toimistoosi tai mökillesi, olen henkilö käyttöösi.

Kokonaisvaltaisessa muuttoavussa käymme edellisessä kodissa tavarat lävitse jo ennen pakkaamista - näin ei tarvitse muuttaa roskia, rikkinäisiä leluja, parittomia sukkia tai niitä esineitä, jotka ovat vuosia vain kulkeneet matkassa mukana, pääsemättä milloinkaan ulos pahvilaatikoista. Neuvon, miten pakkaaminen hoidetaan järkevällä ja tehokkaalla tavalla - tarvittaessa tulen avustamaan pakkaamisessa. 

Uudessa kodissa olen auttamassa järjestelemään tavarat omille paikoilleen siten, että Sinun arjestasi tulisi mahdollisimman toimivaa ja mutkatonta. Tarvittaessa mietitään säilytysratkaisuja tukemaan järjestystä ja käytännöllisyyttä, esteettistä puolta unohtamatta. 

pssst. mikäli tilanne niin vaatii, olen valmis vetämään muuton alusta loppuun saakka, kilpailuttaen muuttofirmat sekä hallitsemaan sujuvan muuton alusta loppuun saakka. 

Palvelu käytössä myös yrityksille!  

TIETOTEKNIIKKA JA VALOKUVAT

Vallitseeko tietokoneellasi epäjärjestys, jossa tarpeelliset dokumentit tai valokuvat ovat yhtenään hukassa? Täyttyykö sähköposti liiaksi ja tärkeät postit hukkuvat roskapostin alle? Onko vanhoja paperivalokuvia kertynyt laatikoittain?

Samalla tavalla kun tavarat kertyvät nurkkiin, saattaa tietotekniikka täyttyä turhasta ja tarpeettomasta, jättäen tarvittavat varjoonsa. Yhdessä läpikäyden pystymme vapauttamaan tilaa ja selkeyttämään tärkeät dokumentit ja valokuvat. Tietotekniikan ja paperivalokuvien läpikäynnissä vaaditaan jatkuva läsnäolo. 

Ammattijärjestäjä Jasmin Kyrölä - 040 5353 564 - jasmin@js-mop.fi

Työskentelen JS-MOP OY:n alaisuudessa
Y-tunnus: 1996811-8
Kaikki oikeudet pidätetään 2023
Luo kotisivut ilmaiseksi!